מתי לקיים יחסים?

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

09/01/2002 | 20:59 | מאת: סמדר

המחזור שלי נע בין 26 יום ל31 יום. ראשית האם זה נחשב נורמלי? ואם כן באיזה ימים צריך לקיים יחסי מין ? אני בת 30 ומעונינת להכנס להריון. תודה רבה מראש על תשובתך.

12/01/2002 | 02:21 | מאת: פוטרית

ניתן להסתייע בערכה לגילוי ביוץ שנמצאת בכל סופרפארם . כדי לקבוע במדויק את יום הביוץ .

הביוץ מתרחש 14 יום לפני הופעת מחזור הוסת, כלומר אצלך ביום 12 עד 17 למחזור, ועל כן כדאי לקיים יחסים בין היום ה- 11 ל- 18 למחזור. מאחר ומחזור הוסת לא סדיר מאד אצלך, ניתן, אם לא תהרי תוך מספר חודשים, להסתייע במעקב אחר הביוץ בעזרת "מעקב זקיקים" באולטראסאונד או ערכה ביתית שמודדת את הרמות של LH בשתן.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית