בדיקות ביתיות של ביוץ

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

08/01/2002 | 17:48 | מאת: רותי

האם ניתן לקבל שם של ערכה אמינה (מתוך הקיים בשוק) ? כאשר התוצאה מצביעה על ביוץ, מה המשמעות ? מתי עתיד להתרחש ? כשאר התוצאה לא מצביעה על ביוץ משמעותו כי ביום זה אין זיכוי להרות ??? תודה רותי

08/01/2002 | 22:36 | מאת: אביב

אני לא רופאה, אוכל לענות לך רק מתוך נסיון . 1. אם אין ביוץ - לא ניתן להרות . 2. אם הערכה מצביעה על ביוץ , הביוץ יתרחש תוך 36 שעות עד 48 שעות. והביצית נמצאת ברחם כ 36 שעות .. וזה הזמן הטוב ביותר להכנס להריון. 3. אורך חיים של זרע ברחם כ - 48 שעות אם אני לא טועה. 4. ערכות ניתן למסור בסופרפארם . והן אמינות.

09/01/2002 | 09:00 | מאת: רותי

אם הבנתי טוב, תשובה המצביעה על ביוץ נותנת פרק של כ- 4 ימים טובים להרות. מה שלא ברור הוא היחס לתשובה שלילית. כמה זמן נמשכת התשובה החיובית ? כמה זמן אחרי הביוץ היא תמשיך להופיע ??? אם התשובה שלילית, מה הסיכוי להרות ? תודה רבה על תשובתך

09/01/2002 | 12:47 | מאת: איילת

אורך חיי הביצית הוא רק 24 שעות, ולא 36!

09/01/2002 | 15:04 | מאת: רותי

מתי ביום מומלץ לבצע את הבדיקה הביתית ?? בבוקר ? בערב ? תודה

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית