הפריה חוץ גופית

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

28/09/2001 | 02:24 | מאת: רחלי

שלום רב, האם נכון / מומלץ להחליף רופא לאחר מס' נסיונות להכנס להריון ע"י הפריה חוץ גופית? אני עברתי 4 סדרות של הפריה והמליצו לי לנסות ולעבור רופא. האם יש בכך הגיון כל שהוא או שעדיף להשאר עם הרופא שכבר מכיר אותי ? תודה רחלי

יש הרבה הגיון להישאר אצל רופא שמכיר אותך, במיוחד אם את חשה איתו בנוח וסומכת עליו. עם זאת, מקובלת גם עלי האימרה "שמשנה מקום משנה מזל," ולעתים במקום חדש תזכי לראיה רעננה ושונה של הטיפול בך. יש גם הבדלים ברמה המקצועית בין המעבדות השונות וגם זה לעתים מהווה שיקול. ישנן גם פעולות שמקובלות ביחידה אחת ולא באחרת (ZIFT למשל).

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית