ציסטה לאחר טיפול באיקקלומין

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

28/09/2001 | 00:04 | מאת: גלי

הוסת שלי איננה סדירה( 30-60 יום) ,ולכן טופלתי באיקקלומין במשך שלושה חודשים, כשבמחזור השלישי נוצרה ציסטה בשחלה, והטיפול הופסק. וכעבור חודשיים הריתי באופן ספונטני,וילדתי ילד בריא. כעת שוב אני מנסה להרות , והוסת אינה סדירה(30-60 יום, הפסקתי לא מזמן להניק). שאלתי היא :האם עלי לפנות לטיפול או שמא להמתין? תודה.

הוסת הלא סדירה אצלך היא ביטוי לביוץ לא סדיר. "שווה" לנסות להרות "טבעי" תקופה מסוימת, אך ברור שכל עוד הביוץ לא סדיר אצלך תצטרכי להיעזר במעקב אחר מועד הביוץ שלך, או לחילופין לתרופה שמעוררת ביוץ כמו איקקלומין.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית