בטא

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

06/01/2002 | 16:44 | מאת: פיצי

ד"ר זיידמן שלום לפני 17 יום החזירו לי 4 עוברים. לאחר 10 ימים עשיתי בדיקת דם לבטא - התוצאה יצאה 19. מאז אני עושה בטא כל יומיים ולהלן התוצאות: 19 23 33 והיום 45 היות ויש לי רחם דו קרני הבנתי מהרופא שיכול להיות שהעובר מתפתח על המחיצה ושם אין זרימת דם תקינה ולכן או שהוא יפול או שיתפס גם בצד השני של הרחם ויתן תנופה פתאום. הוא ממשיך לתמוך בהריון ע"י כדורים וגינלים, אסטרוגן ופעם ביומיים זריקת גסטון. הרופא נותן לזה הזדמנות עד יום חמישי ואז נצטרך להחליט מה קורה. אם העליות ימשיכו בקצב כזה - מה האופציות האפשריות? אם נחליט להפסיק את התמיכה מה אמור לקרות? איך נגרום לבטא לרדת? מה הסיכויים שההריון הזה כן יחזיק מעמד? תודה רבה פיצי

הסיכויים שההריון תקין אפסיים, ולצערי את זקוקה לנס. בדרך כלל עם הפסקת התמיכה את אמורה להתחיל לדמם ורמות הבטא אמורות לרדת. אני מקווה שלא מדובר בהריון חוץ רחמי ושתהרי שוב מהר.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית