האם מישהי עישנה ועדין ניקלטה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

06/01/2002 | 15:43 | מאת: קרן

שלום רב, האם קרה מצב שבו בחורה עישנה 10 סיגריות ביום, לאורך טיפולי הפריון ועדיין קלטה הריון זה לא משהו שאמור לעודד אותי, אבל לפחות לדעת אם קיים אצלי סיכוי להיקלט כי נורא קשה לי להיגמל לגמרי, הצלחתי לרדת מ- 2 קופסאות ביום ל- 10 סיגריות והבטחתי לעצמי שרק אם איקלט אני אשתדל לא לעשן יותר מ- 2 סיגריות, הרצון לילד גובר אך בשל הטיפולים הקשים שאנו עוברים וכן המצבים הנפשיים שמגיעים בעקבות טיפולי הפריון , הסיגריה עוזרת להוריד את המתח, רוצה מעט עידוד המיואשת

06/01/2002 | 16:42 | מאת: Rose Bar

נכון שעדיף לרדת מסיגריות למען התינוק שיוולד לך ואני גם בטח עושה עוול שאני מעודדת אותך אך בהחלט מבינה אותך. אני עישנתי כרגיל בהריון (30 סיגריות בערך) ויש לי תינוקת. חזקי ואמצי.קרן כתב/ה: > > שלום רב, > > האם קרה מצב שבו בחורה עישנה 10 סיגריות ביום, לאורך טיפולי > הפריון ועדיין קלטה הריון > > זה לא משהו שאמור לעודד אותי, אבל לפחות לדעת אם קיים אצלי סיכוי > להיקלט כי נורא > > קשה לי להיגמל לגמרי, הצלחתי לרדת מ- 2 קופסאות ביום ל- 10 > סיגריות והבטחתי לעצמי שרק אם איקלט אני אשתדל לא לעשן יותר מ- 2 > סיגריות, הרצון לילד גובר אך בשל הטיפולים הקשים שאנו עוברים וכן > המצבים הנפשיים שמגיעים בעקבות טיפולי הפריון , הסיגריה עוזרת > להוריד את המתח, > > רוצה מעט עידוד > > המיואשת

06/01/2002 | 18:27 | מאת: אורית

קרן שלום , התחלתי טיפולים עם קופסה עד שתיים ליום . הרופא שלי אמר לי מראש שאם אני רוצה להצליח אני חייבת להפסיק . מיד התחלתי לחקור את העניין בכל ספר אפשרי ו... הוא צודק !!!! זה מקטין את הסיכויים . הגעתי עד ל - 3 סיגריות ביום במהלך הטיפולים ובטיפול האחרון הורדתי את כמות הסיגריות ל - 10 בשבוע כי פשוט החלטתי שאני רוצה ילד והסיגריות כנראה לא עוזרות לי בזה . אז חיזקי ואימצי ותורידי את הכמות ל - 0 . והלוואי שמיד בטיפול הבא תצליחו . בהצלחה ורק בריאות

06/01/2002 | 18:39 | מאת: מרב

קרן, תחשבי מה את רוצה יותר? ילד או לעשן? מה חשוב לך יותר? דרך אגב סבתי נפטרה בגיל צעיר מסגריות (אני לא סתם אומרת, הרופאים אמרו לה מראש שהיא גוססת מסגריות). ולא רק שלי זה הזיק מבחינה נפשית (הייתי בגיל העשרה) ונכנסתי לדכאון למשך תקופה ארוכה כתוצאה מזה. אחותה הצעירה של אימי היתה בסכ"ה בת 20 כשהיא התייתמה ממנה. וסליחה שאני כל כך בוטה, אבל זה מה שאת מאחלת לילדייך?!

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית