הבחנת הביוץ על ידי הפרשות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

06/01/2002 | 15:02 | מאת: רותי

אנו מעונינים להרחיב את הידע בנושא Billing ??? בעיקר בהבחנת הביוץ הקשור להפרשות. מעבר למראה, מתי כדאי/לא כדאי לקיים יחסים ביחס להופעת ההפרשות ? מהו קצב ההגברת ההפרשות ומתי יודעים שהביוץ עבר ? כיצד מובדלים מהפשרות אחרות? לדוגמא לאחר קיום יחסי מין, למחרת ההפשרות יתערבבו או ניתן להבחין ביניהם ??? או , תוך כמה זמן מקיום יחסי מין ההפרשות חוזרות להיות ברורות יותר ??

כמו שאת מעידה בעצמך מדובר בשיטה עם מיגבלות רבות ולכן יעילות מוגבלת. בעיקרון, כאשר את מבחינה שההפרשות הופכות להיות דלילות, שקופות ובכמות גדולה, הרי שהגיע העת לקיים במשך מספר ימים יחסי מין באופן תכוף. כמובן שיש שיטות מדויקות יותר לזיהוי מועד הביוץ.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית