לאחר החזרת עוברים.

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

27/09/2001 | 23:57 | מאת: אביבית ואריאל

ביום שלישי החזירו לי 3 עוברים. מה פשר ההרגשה שהייתה לי היום של לחץ בבטן תחתונה ודקירות מדיי פעם באגן בצדדים ימין ושמאל לסירוגין.? וכמו כן תחושות מוזרות שמקרינות לירךשמאל?.

התחושות שלך קרוב לודאי קשורות לשאיבה ולא להחזרה. עליך לזכור שהשחלות שלך עברו גירוי חזק ואחר כך דקרו אותם בכל צד מספר פעמים. לא נדיר כלל שיהיה דימום קל וגירוי ליצירת סיצטות שיתבטא בתחושות מהסוג שאת מתארת. במידה ואי הנוחות תגבר יש להתייעץ עם הרופא המטפל.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית