זקיקים !

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

03/01/2002 | 08:51 | מאת: דדד

שלום, במעקב זקיקים שעשיתי היום נצפו: שחלה ימנית : 28,25,27,19,11 שחלה שמאלית: 19,12 רירית הרחם 7.5 היום אחה"צ אני אמורה לקבל כוריגון ולעבור הזרעה. שאלותי: 1. האם התוצאות מתאימות להזרעה ? 2. האם אני בהכרח חייבת לקחת כוריגון ? תודה מראש.

התגובה שלך טובה, ומאחר ואת קרובה מאד לביוץ כך גם מועד ההזרעה. מתן הכוריגון מומלץ כי הוא מבטיח את התרחשות הביוץ. את נמצאת כמובן בסיכון מסוים להריון מרובה עוברים לנוכח ריבוי הזקיקים.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית