שאלה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

02/01/2002 | 19:14 | מאת: מרב

שלום פרופסור זיידמן!!! תודה על תשובתך המהירה בקשר לאיחור שיש לי בוסת. עדיין לא היא לא הגיעה, ויש לי עוד מעט תור לרופא. אם לא זכור לך, אמרת לי שכנראה לא היה לי ביוץ, וזה בהחלט סביר. אבל רציתי לשאול אותך עוד משהו. הבטן שלי התנפחה (כאילו אני בחודש שלישי...) ואצלי זה מובלט כי אני מאוד רזה. זה קרה בגלל האיחור בוסת? תודה!!!

אי סדירות בוסת קשורה לעתים קרובות גם בהפרעה בסדירות ההפרשה ההורמונלית של אסטרוגן ופרוגסטרון, ולעתים נשים חשות בשל כך "בשינויים" גופניים. אך כמובן שישנן סיבות נוספות לתחושת מלאות בבטן.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית