בעיות בלי סוף....

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

02/01/2002 | 13:11 | מאת: דנה

שלום רב לך הנני מאובחנת כסובלת משחלות פוליציסטיות. מטופלת בפוסטימון וכן וכוריגון. עברתי הפלה וברור הראה שכנראה ישנה נטיה גבולית לקרישת יתר בדם. לאחר מכן הריתי וקבלתי בהריון אספירין. ילדתי בשבוע 36. לאחר הריתי בשנית מטיפולים אולם עברתי הפלה בשל אי ספיקה צווארית. הנני מטופלת אצל רופא פוריות. האם בשל בעיותיי עליי לעבור לרופא שמתמצא יותר בבעיות הנ"ל. מודה לך מראש דנה

02/01/2002 | 19:00 | מאת: מרב

גם אני סובלת מאותה הבעיה. הפקטור 8 שלי מוגבר. כל הריון אני לוקחת אספירין, וכתוצאה מאותה הבעיה יש לי כל הריון רעלת. בהריון האחרון הייתי במעקב בבי"ח בלינסון במרפאה להריון בסיכון גבוה, אך לאחר כמה זמן אמרו לי שאין לי צורך, משום שהרופא שלי מומחה להריון בסכיון גבוה. הייתי גם במעקב זמן מה במחלקה ההמטולוגית בבי"ח בלינסון. אולי כדאי גם לך ללכת לשם לברור. אך את זה רק הרופא שלך יכול לאמר לך. בהצלחה!!

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית