שחלות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

01/01/2002 | 20:07 | מאת: לני

עברתי הפלה בשבוע 8 .ההריון היה מטיפול IVF והיה לי גם היפרסטימולציה ושחלות מוגדלות. שבועיים אחרי ההורמונים חזרו לרמות של תחילת מחזור והשחלות בגודל תקין. אין ציסטות. ובכל זאת אני סובלת מדקירות בשחלה הימנית שבה היו ציסטות גדולות שכאמור נעלמו. הדקירות חזקות חוזרות על עצמן כבר כמה ימים. מאחר וה-US תקין,מה יכולה להיות הסיבה לכאב?

ייתכן ולמרות המראה של השחלות הן עדיין לא החלימו לגמרי מהשינויים שהתחוללו בהן או שיש סיבה אחרת לכאבים, כמו הידבקויות באגן או נגעי אנדומטריוזיס.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית