שאיבה והחזרה - פעם ראשונה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

01/01/2002 | 14:13 | מאת: אורית

רופאים יקרים שלום , לפני השאיבה נצפו 12-13 זקיקים/ביציות בגודל הדרוש לטובת שאיבה (כך נאמר לנו) בסיום השאיבה נמסר לנו כי רק 7 ביציות נשאבו והשאר התמוססו ... היום הודיעו לנו כי רק 4 ביציות הופרו בהצלחה השאלה שלי היא : האם המספרים סבירים ? וזאת לאור ניסיונך . אני די מושפעת עדיין מהכתבה הנוראית שהסעירה את כולם לפני כ-שנה בעניין זה . אודה על תגובתכם

01/01/2002 | 18:26 | מאת: מרב

אורית, אצלי זה בדיוק אותו הדבר. כל פעם יש מספר זקיקים, מצליחים לשאוב לי רק 7 או 8 ביציות, ומתוכם מפרים רק עד 4 מקסימום 5 עוברים. לא בכל זקיק יש ביצית, ולא כל ביצית הם מצליחים להפרות. ואני מבטיחה לך שהרופא שלי לא גנב מעולם ביציות. לא כל הרופאים נוכלים. יש כמה בינהם מלאכים, ובזכותם יש לי שני ילדים, ובע"הש יהיו עוד... שיהיה לך בהצלחה!!!

02/01/2002 | 10:13 | מאת: אורית

מרב , תודה רבה

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית