פרוגסטרון

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

31/12/2001 | 00:29 | מאת: איה

בפעם היחידה בה נקלט אצלי הריון היתה הכפלה יפה של ערכי הביטא אולם ערכי הפרוגסטרון לא היו כלל משביעי רצון. ההריון סווג לבסוף כהריון כימי. האם לדעתך אין מקום לבצע מעקב אחר רמות הפרוגסטרון אצלי לאחר החזרה? האם לא יכול להיות שהאולטרוגסטן לא מספיק אצלי לצורך תמיכה ודרוש מעקב צמוד יותר אחר רמות הפרוגסטרון ולהעלות את המינון בהתאם? או אולי לשלב תמיכה של גסטון בנוסף לאולטרוגסטן??? יש לפרוגסטרון משקל די מכריע בסיכוי להריון, לא???

31/12/2001 | 21:36 | מאת: ד"ר מיכה באום

אכן באותם מקרים שרמת הפרוגסטרון נמוכה תיתן להעזר בתמיכה יצונית של פרוגסטרון אפשר לשלב מספר תכשירים או להחליפם . בהצלחה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית