תחושות בטן של דלקת

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

31/12/2001 | 00:22 | מאת: איה

אחרי שמבצעים החזרת עוברים יש לי דרך קבע תחושת דלקת בדרכי השתן. התחושה אינה תמידית וקבועה כלומר, אני יכולה לגשת לשירותים והכל יהיה בסדר בפעם לאחר מכן לאחר ההשתנה, תהיה לי אותה תחושה (שחולפת עעבור כ 10 דקות ) ובפעם לאחר מכן שוב לא תהיה לי שום תחושה כזו. כלומר זה רנדומלי לחלוטין. אני ניגשת דרך קבע לקופ"ח לבצע תרבית והיא דרך קבע חוזרת תקינה. בפעם היחידה בה נקלט הריון (שהסתיים ככימי) ביצעתי בדיקת תרבית וזו הייתה גם הפעם היחידה בה הייתה תשובה חיובית ונטלתי אנטיביוטיקה לצורך טיפול. מה זה יכול להיות? יש לי הרגשה שיש לזה קשר לאי הצלחת ההשתרשות אצלי אבל אם זו לא דלקת בדרכי השתן אז מה זה ???

31/12/2001 | 21:29 | מאת: ד"ר מיכה באום

יתכן שהמדיום בו נמצאים העוברים גורם לך גירוי קל באזור הבטן התחתונה ומכאו הצחושות שאת מציינת. בהצלחה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית