הורמונים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

30/12/2001 | 11:01 | מאת: שלומית

שלום וברכה ההרמונים שלי די גבוהים ,ולפעמים משתוללים כהגדרת הרופא. האם רצוי להישתמש עם דקא לפני או במהלך הטיפול. אני בטיפול עם זקיקים של 18 וכנראה מתרחש ביוץ , וזה חוזר על עצמו כמה פעמים ידוע על הצטרוטייד אבל לא היה טעם להשתמש עם זה כטענת הרופא. מה היתה ממליץ למרות שאתם לא מתערבים בטיפול של רופא אחר תודה

31/12/2001 | 08:58 | מאת: ד"ר מיכה באום

באם טיפול עם פרוטוקול אחד לא עולה יפה מומלץ לנסות ולהעזר בפרוטוקול אחר וכמו שהזכרת ניתן לנסות ולהשתמש בצטרוטייד . בהצלחה

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית