השפעת איקקלומין על הרירית

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

25/09/2001 | 23:22 | מאת: יעל

שלום וברכה, ברצוני לשאול - אני לומדת מקריאה בפורומים השונים, כי איקקלומין עשוי לפגוע בעובי הרירית. השאלה היא, האם פגיעה זו היא "זמנית" לתקופת השימוש בתרופה (או קצת לאחריה) או שמא היא כרונית / בלתי הפיכה. האם יש הגבלה במינון או בתקופת השימוש העשויים למנוע נזקים כאלה? אודה על תשובתך.

איקקלומין בשום אופן לא פוגע ברירית הרחם וכל ההשפעות שלו חולפות -- ללא קשר למינון או למספר מחזורי הטיפול. מה שממליצים "בפורומים" זה לעקוב אחר עובי מהרירית, מאחר שאצל חלק קטן (!!) מהנשים הרירית אינה צומחת באופן מספק באותו מחזור, וחשוב להתחשב בנתון זה.

26/09/2001 | 07:11 | מאת: יעל

הרגעת אותי מאוד מאוד.

איקקלומין בשום אופן לא פוגע ברירית הרחם וכל ההשפעות שלו חולפות -- ללא קשר למינון או למספר מחזורי הטיפול. מה שממליצים "בפורומים" זה לעקוב אחר עובי מהרירית, מאחר שאצל חלק קטן (!!) מהנשים הרירית אינה צומחת באופן מספק באותו מחזור, וחשוב להתחשב בנתון זה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית