מוקפאים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

28/12/2001 | 14:27 | מאת: גלי

אני אמורה להחזיר את המוקפאים החודש. במחזור ללא טיפול, לצערי העסק השתבש - ביום ה- 10 למחזור E2 70 ופרוגסטורון 0.5 והיום ה- 14 למחזור E2 50 ופרוגסטורון 0.9 רירית 7 וזקיקים של 10. היה זקיק אחד מוביל ביום ג' שהיום נעלם. האם כדאי לקבל עכשיו תרופות כדי לעבות את הרירית ולהחזיר ככה את המוקפאים, האם זה אומר שכבר היה ביוץ? אשמח להבין את מה שקרה לי.... שבת שלום

לפי רמות הפרוגסטרון שלך עדיין לא בייצת. לפי סדירות המחזור שלך בעבר הרופא המטפל יחליט האם כדאי להמשיך במעקב או לתת לך תרופות לגרימת ביוץ או לבניית הרירית.

29/12/2001 | 11:56 | מאת: גלי

החלט כי בסוף אני אקבל כבר מעכשיו ארגסט. ואחר כך פריגנובה האם לא היה כדאי לוותר על הארגסט ולחכות לוסת רגילה? סליחה על השאלות

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית