תחילת הריון

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

26/12/2001 | 20:51 | מאת: נועה

היתה לי בעבר גרידה בעקבות עובר שלא התפתח. כיום אני בהריון בשבוע שישי. ומפחדת כל הזמן שכל תנועה שאני עושה "הורגת את העובר". היום למשל עשיתי תנועה חדה מדי כשהתיישבתי באוטו. היתה לי דקירה קלה וזה עבר. השאלה שלי האם יש לחשש שלי יסוד ותנועות חיצוניות יכולות להרוג את העובר. מה הסיבות שבד"כ עובר לא מתפתח, או מת במהלך ההריון (בתחילתו) בהריון הקודם לא ראו שק חלמון. מתי זה קרה בערך, באיזה שלב של ההריון ומדוע זה קורה. תודה.

26/12/2001 | 23:55 | מאת: ד"ר מיכה באום

בשבועות אלו הרחם עדיין קטן ומוגן היטב באגן מפני חבלות שונות.מות העובר בהריון הקודם אינו נובע מהתנהגותך או תנועות אסורות שביצעת. בהצלחה

28/12/2001 | 19:13 | מאת: שחר

הי נועה הלוואי והיו יודעים עקב מה נגרמות הפלות בתחילת ההריון אבל כל רופא שתשאלי יגיד שזו בעיה בכרומוזומים לרוב,או שהביצית או שהזרע לא היו תקינים,אבל לכך אין השלכות להריונות הבאים. בהצלחה בהמשך.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית