דימום - סימן להשתרשות?

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

25/12/2001 | 21:55 | מאת: לימור

שלום פרופ' זיידמן, אני כעשרה ימים לאחר ההזרעה. חום השחר עד היום בבוקר נשאר גבוה בסביבות 36.8. היום אחה"צ התחיל לי דימום (הכתמה) קל. האם זה סימן להשתרשות או שאם זה החל בשלב זה זה סימן להתחלת מחזור. מתי אתה ממליץ לי לעשות בדיקה בייתית? תודה מראש על תשובתך. לימור

25/12/2001 | 23:11 | מאת: פרופ' דניאל זיידמן

חום השחר לא מהווה סימן מאד אמין להריון, ודימום קל בדרך כלל לא מבשר טובות, אבל בהחלט יכול להתרחש בתחילה של הריון תקין. מומלץ להמתין כשבועיים מההזרעה לפני ביצוע בדיקת הריון ביתית.

26/12/2001 | 11:00 | מאת: לימור

תודה על תשובתך פרופ' זיידמן אף על פי שהיא בשבילי לא הכי משמחת אבל אנסה בשלב זה להיות עוד אופטימית עד שיתברר אחרת....... לימור

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית