לאחר החזרת ביציות מופרות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

25/09/2001 | 20:44 | מאת: אביבית ואריאל

שלום רב שאבו 7 ביציות ביום ראשון הצליחו להפרות 3 ביציות במיקרומניפולציה. היום יום שלישי היתה החזרה. 2 ביציות הגיעו לחלוקה של 4 תאים. ביצית נוספת הגיעה לחלוקה של 6 תאים. מדובר על שעה 14:00 בצהריים. אנו כל כך רוצים להצליח {זו הפרייה שנייה} אנו נשואים שנתיים ללא ילדים. גילאים אני 32 אישתי 30. צילום רחם תקין. הורמונלית תקין. עובי רירית כ- 11 מ"מ. קיבלנו את הנרות להחדיר לנרתיק. מה עוד ניתן לבצע על מנת שסוף סוף נצליח.????????

החזרה של שלושה עוברים זו התחלה מעודדת. אתם בעיקר צריכים סבלנות. פריון זה באמת תהליך עם יעילות מוגבלת, אך הסיכוי המצטבר מצוין. על פניו, אין סיבה שתוך מספר מחזורים לא תשיגו את ההריון המיוחל.

25/09/2001 | 21:37 | מאת: אביבית ואריאל

שלום לך כרגע הרי העוברים{הביציות המופרות והמחולקות }ברחם כביכול בשליטתינו. קשה לי להאמין שלא ניתן לעשות דבר על מנת להבטיח את עתידם??????

25/09/2001 | 22:02 | מאת: יעל

אביבית ואריאל ערב טוב, עצה קטנה מאחת שגם עברה טיפולי IVF: אני יודעת שמאוד קשה והינכם נמצאים בלחץ עצום אבל דבר זה לא יעזור לכם. אני יודעת שקל לתת עצות אבל מניסיוני הטיפול שבו החלטתי שמה שיהיה יהיה ובאמת העסקתי את עצמי בדברים אחרים וכמעט ולא חשבתי האם אקלט או לא בינגו נקלטתי. תנסו להנות ולא לחשוב יותר מדי בנושא. בהצלחה אחזיק לכם אצבעות.

28/09/2001 | 02:31 | מאת: רחלי

שלום לכם, אני באמת מסכימה עם הטענה שצריך להשאיר משהו בשביל הטבע אבל את יכולה להמנע מלהתאמץ או פעילות יתרה. אני ממליצה לך בניגוד ליעל דווקא לחשוב על זה אבל בצורה חיובית ובאופטימיות מלאה . אני כבר לא יודעת מה עדיף מכיוון שאני לאחר 4 נסיונות ועדיין אופטימית אבל לא בהריון לעומת יעל שלא העסיקה את עצמה עם זה יותר מדי והיא כן בהריון. אבל אופטימיות תמיד עוזרת. בהצלחה בכל אופן ושנה טובה רחלי

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית