דחוף -פרוגסטרון

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

23/12/2001 | 09:11 | מאת: XXXX

ד"ר זיידמן שלום, בעקבות בדיקות דם נתגלו אצלי בעיות הורמונליות. ביום 13 למחזור קיבלתי זריקת כוריגון 2500 לחיזוק הביוץ שהיה ביום ה 12 למחזור , וכן טבליות אוטרוגסטאן 100 מ"ג להחדרה פעמיים ביום - 2 כדורים כל פעם ובנוסף כדורי אסטרופם 2 מ"ג -כדור פעמיים ביום. ביום ה16 למחזור עשיתי בדיקות ל E2 - תוצאה של 647 מ"ל ופרוגסטרון - תוצאה של 127 מ"ל כתוצאה מהבדיקות קיבלתי זריקה נוספת של כוריגון 2500 . ביום ה21 למחזור עשיתי בדיקה נוספת לפרוגסטרון כאשר הערך נשאר אותו דבר , היינו 127 מ"ל. שאלותי הם: 1. האם אני בהריון? 2. מדוע ערך הפרוגסטרון ביום ה16 וכן ביום ה21 למחזור נשאר אותו דבר ( 127 מ"ל)? 3. כל כמה ימים עולה ערך הפרוגסטרון בדם? אודה על תשובתך בהקדם.

24/12/2001 | 08:48 | מאת: xxcxx

XXXX כתב/ה: > > ד"ר זיידמן שלום, > בעקבות בדיקות דם נתגלו אצלי בעיות הורמונליות. > ביום 13 למחזור קיבלתי זריקת כוריגון 2500 לחיזוק הביוץ שהיה ביום > ה 12 למחזור , וכן טבליות אוטרוגסטאן 100 מ"ג להחדרה פעמיים ביום > - 2 כדורים כל פעם ובנוסף כדורי אסטרופם 2 מ"ג -כדור פעמיים ביום. > ביום ה16 למחזור עשיתי בדיקות ל E2 - תוצאה של 647 מ"ל ופרוגסטרון > - תוצאה של 127 מ"ל > כתוצאה מהבדיקות קיבלתי זריקה נוספת של כוריגון 2500 . > ביום ה21 למחזור עשיתי בדיקה נוספת לפרוגסטרון כאשר הערך נשאר > אותו דבר , היינו 127 מ"ל. > שאלותי הם: > 1. האם אני בהריון? > 2. מדוע ערך הפרוגסטרון ביום ה16 וכן ביום ה21 למחזור נשאר אותו > דבר ( 127 מ"ל)? > 3. כל כמה ימים עולה ערך הפרוגסטרון בדם? > אודה על תשובתך בהקדם.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית