דקאפפטיל

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

23/12/2001 | 08:02 | מאת: יפעת

שלום רב! אני לפני IVF וקיבלתי זריקת דקאפפטיל ב-13/12 רציתי לדעת מה אמורה לעשות הזריקה הזו והאם יש לה תופעות לוואי

24/12/2001 | 09:17 | מאת: רינת

הדקפפטיל גורם לדיכוי ההורמונים הטבעיים של הגוף כך שבדיכוי מוחלט השליטה על ההורמונים נעשית על ידי הזריקות. הדקפפטיל אמור למנוע ביוץ מוקדם. שיהיה בהצלחה

24/12/2001 | 09:19 | מאת: רינת

ושכחתי לציין שלזריקה אכן תופעות לוואי כגון נטייה למצבי רוח, עוד מיני תסמינים של גיל המעבר כגון תחושת יובש, ירידה בחשק המיני וכו'. אולם התחושה היא יחסית, כל אחת מרגישה אחרת. שוב בהצלחה

24/12/2001 | 11:54 | מאת: יפעת

כלומר אם אנחנו מקיימים יחסים אין סיכוי שאני אכנס להריון בצורה טבעית?!

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית