לפרופ' זיידמן

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

23/12/2001 | 03:46 | מאת: merav

האם לאחר שגם הפעם לאחר תמיכה של פרוגסטרון לאחר הביוץ קיבלתי מחזור 12 יום אחרי להמשיך באותו טיפול - מטפורמין וסרופין, או להגדיל את התמיכה ולבקש גם כוריגון שלא ניתן הפעם? האם שנותנים תמיכה של פרוגסטרון לא נהוג לעשות בדיקת דם כשבוע לאחר הביוץ לבדיקת הפרוגסטרון להעריך את הביוץ? תודה רבה

רצוי להתחשב בעובי רירית הרחם סביב הביוץ בשאלה של המשך הטיפול. בדרך כלל מקובל לעשות לפחות 3 מחזורים. לא נהוג לעשות בדיקת דם לפרוגסטרון, מאחר ומניחים מניסיון שהתמיכה יעילה לפחות בהגעת הפרוגסטרון לדם.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית