בטן נפוחה ורירית דקיקה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

22/12/2001 | 22:50 | מאת: ש

אני נמצאת ביום ה-16 למחזור- בטני נפוחה מאוד מאוד הראש כואב ואני מתייבשת ממש בקלות (אני לוקחת פרלודל חצי כדור ליום למעלה מ-4 חודשים) וידוע לי שזה בהשפעת הפרלודל- רק שעכשיו זה ממש חמור ובלתי נסבל ביצעתי US ביום ה-12 למחזור עם גודל זקיקים 15 ללא נוזל ורירית 2.5- (זוכר?) השאלה האם זה קשור, ומה עלי לעשות כדי לחזור למצבי הקודם, שאלה נוספת: יש לי סיכוי קלוש להיכנס להריון החודש? הבנתי שאפשר להרות עם רירית 4 מ"מ, ונראה לי שלא בייצתי עדיין. מה קצב גדילת הרירית (אני לא לוקחת כדורים להגדלתה)? תודה על הסבלנות!!!

הרירית אכן דקה, אך עשויה להתעבות בעוד מספר מילימטרים לקראת הביוץ. הסכוי להרות תלוי כמובן בגורמים נוספים מעבר לעובי הרירית, אך לרירית כה דקה אכן השפעה שלילית על סיכויי ההריון.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית