כאב באיזור השחלה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

22/12/2001 | 20:54 | מאת: שרון

שלום רב, טופלנו החודש באיקקלומין ובכוריגון. מעקב זקיקים ביום מתן כוריגון הראה בשחלה שמאלית זקיק בגודל 23 מ"מ, רירית 11 מ"מ וריר מצויין. בערך שבוע לאחר הזריקה החלו מיחושים באיזור המפשעה השמאלית שבאים והולכים, ומתגברים בערב. הוסת צפויה בעוד 4 ימים ועדיין קיימת ההרגשה הזאת. האם יתכן שזאת היפרסטימולציה של השחלה שבייצה? האם כדאי לבדוק זאת? אני קצת מודאגת. תודה, שרון

23/12/2001 | 21:47 | מאת: tom

לשרון היי! אני רוצה להזדהות איתך בכאבים כי גם אני סובלת מכאבים בשחלה השמאלית וגם אני מספר ימים לפני מחזור או שלא (הלוואי היריון). בכל אופן, אני לוקחת כבר מחזור שני של איקקלומין. בהצלחה רבה!!!!!!!

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית