Y

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

25/09/2001 | 14:59 | מאת: הפלה

שלום, אני מטופלת IVF בפעם הראשונה נכנסתי להריון לצערי, בשבוע 10 לא נראה דופק עובר ולכן עברתי אתמול גרידה. יש לי עוד 2 עוברים מוקפאים שאלתי היא: מה הסיכויים שאכנס להריון מהעוברים המוקפאים הללו? האם הסיכויים גבוהים יותר? תודה

25/09/2001 | 17:59 | מאת: ב.פ

לצערי הסיכויים להריון מהעוברים המוקפאים יורדת. אם אינני טועה הסיכוי להריון בהפרייה במחזור הראשון (עוברים "טריים") הוא 10%-25%, והחל מהמחזור השני (כשהעוברים כבר מוקפאים) זה יורד בערך ל- 8%. אין כל קשר בין ההפלה לכך שזה היה הריון של הפרייה. שיהיה לך בהצלחה.

תשובה טובה

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית