תהיות..

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

21/12/2001 | 14:40 | מאת: אתי

שלום, אחרי חמישהה מחזורים עם איקקלומין וכוריגון הבחנתי בדפוס החוזר אצלי. בכל המחזורים הייתי צריכה רק אמפולה אחת של כוריגון והמחזור תמיד הגיע אחרי 18 יום. כמה זמן אחרי הכוירגיון מגיע המחזור? האם זה שהמחזור מתאחר אצלי מעט מראה על בעיה מסויימת?

21/12/2001 | 21:15 | מאת: ד"ר מיכה באום

הביוץ מופיע כ-36 שעות לאחר מתן כוריגון ובמידה ולא מושג הריון המחזור יגיע 14 יום לאחר הביוץ.יתכן ומיצית את טיפולי האיקאקלומין וכדאי לעבור לטיפול עם מנוטרופינים.היוועצי ברופא המטפל שלך. בהצלחה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית