אולטראסאונד

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

21/12/2001 | 09:32 | מאת: קרין

ד"ר יקר שלום רב! רציתי בבקשה לשאול איך מודדים עובי של הרירית באולטראסאונד, אני מתכוונת לזה שהרירית אמורה לצפות את כל חחל הרחם, אם נגיד בחלל יש מקום שהרירית לא צומחת טוב עקב הדבקויות ושאר החלל נראה תקין והרירית שם תקינה, הרי בUS מודדים את הרירית, על פי מה יגידו לי מה עובי הרירית (האם המחשב עושה ממוצע של כל האזורים ברחם, או שהוא מודד באזור מסויים?) אני מקווה שהבהרתי את עצמי, מאוד חשוב לי לדעת איך המדידה מתבצעת, ליתר דיוק על פי מה? (כמובן מדובר במקרה שהרירית לא מצפה את כל הרחם, או שהרירית צומחת באופן שונה בחלקים שונים של הרחם עקב הדבקויות) מודה לך מאוד מאוד על התשובה!!!! סוף שבוע נעים!!!

21/12/2001 | 09:34 | מאת: ד"ר מיכה באום

ניתן לבצע מספר מדידות של עובי הרירית לדוגמא באזור העבה ביותר באזור הצר ביותר ולעשות כעין ממוצע. בהצלחה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית