הזרעה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

20/12/2001 | 21:11 | מאת: מירי

שלום לבעלי יש בעיית זרע ואנחנו צריכים להביא את זרעו לבית החולים הבעייה שמסרב לאונן ..האם אפשר להעזר בקונדום כדי לאסוף את הזרע? תודה

20/12/2001 | 22:16 | מאת: לימור

היי מירי!!!!!!! גם אני נתקלתי באותה בעיה מצד בעלי והבהרתי לו שע"מ לראות ילד הוא יהיה חייב לשתף איתי פעולה. תגשי אליו מהגישה שאת זו שעוברת את כל התהליכים שהם לפעמים לא כ"כ קלים גם נפשית וגם פיזית ומעט עידוד וקצת עזרה מצידו לא רק שלא יזיקו אלא גם הכרחיים!!!!!! זה בטוח יעבוד קצת על המצפון שלו ויעזור לך. אבל אם לא - תנסו להפוך את האוננות "הקרה" למעין משחק מקדים - במילים אחרות "תעזרי לו קצת" ותאמיני לי שבטוח שהוא ישתף פעולה. במקרה הכי גרוע תבקשי בבית מרקחת קונדום לפעולה הזו שלא מכיל קוטל זרע (הניתן לדתיים) - כן יש דבר כזה. אני למזלי לא הגעתי לשלב הזה אבל אני יודעת שיש דבר כזה. המון בהצלחה גם עם בעלך וגם עם הטיפול. מחזיקה לך אצבעות לימור

21/12/2001 | 01:16 | מאת: שחר

הוא רוצה ילד ? אם כן אז קטן עליו לאונן ב ה צ ל ח ה

21/12/2001 | 09:24 | מאת: ד"ר מיכה באום

כן,אך יש להקפיד שהוא יהיה נקי מקוטלי זרע או מסככים אחרים שעלולים להפריע לזרע.

21/12/2001 | 20:10 | מאת: מירי

כמה זמן יש?

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית