לא נמצא זרע

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

20/12/2001 | 18:56 | מאת: שלג

שלום רב, בעלי ואני לאחר נסיון ראשון בהפריית מבחנה שבה בוצע דיקור אשכים לבעלי לשם מציאת זרע. לא נמצאו תאי זרע באשך ועל כן לא בוצעה הפרייה. שאלתי היא , כמה זמן מחפשים זרע באשך באופן ממוצע במקרה כזה? כמו כו מה ניתן לעשות הלאה והיכן? האם מישהו מכיר מרכז רפואי היה מוכן לקבל זרע להקפאה במידה ןנמצא כזה בבדיקת זרע במיקרוסקופ אלקטרוני, לשם הפריית מבחנה? תודה.

21/12/2001 | 09:21 | מאת: ד"ר מיכה באום

תהליך החיפוש אורך מספר שעות נהוג לנסות ולהשיג זרע הן בשאיבה מהאשך ואם לא מתקבל ממשיכים ומבצעים ביופסיה במהלכה מחפשים זרע בצינורות הזרע שמוצאים מהאשך. אם גם אז לא נמצא זרע והפרופיל ההורמונלי מעיד על חוסר ייצור יש לשקול תרומה . בהצלחה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית