עוד כמה שאלות קצרות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

25/09/2001 | 08:26 | מאת: לני

1. האם כשמפסיקים לשאוף סינרל המחזור מגיע מיד באותו יום או איחור הוא סביר/צפוי. 2. יש הבדל באפקט אם מזריקים לשריר או תת-עורי חומרים שמתאימים גם וגם, והאם מותר/רצוי לערבב פוסטימון ומנוגון בזריקה אחת? תודה וגמר חתימה טובה.

25/09/2001 | 14:33 | מאת: ד"ר מיכה באום

כאשר מפסיקים "להסניף" סינרל המחזור לא מגיע ביום ההפסקה אלא על פי רוב כעבור מספר ימים . יש הבדל לא משמעותי בהרכבם של אותם התכשירים המותרים להזרקה תת עורית ותוך שרירית ולכן ניתן לבחור באופן ההזרקה על פי העדפה אישית . לא רצוי לערב שני תכשירים ,למרות שהם מאותה משפחת מרכיבים, באותה הזריקה .

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית