סימנים של תחילת הריון

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

19/12/2001 | 09:20 | מאת: טלי

שלום, מהם הסימנים לתחילת הריון וממתי ניתן לחוש בהם? האם רגישות בפטמות אחרי שבועים מיום הביוץ יכולים להעיד על הריון? תודה

19/12/2001 | 14:49 | מאת: לימור

היי טלי, אם את כבר שבועיים לאחר הביוץ את יכולה לעשות בדיקת הריון ביתית וגם אפילו בדיקת דם. ובאשר לשאלתך הסימנים להריון הם מאוד אישים אבל בעיקרון קצת תיאבון מוגבר, בחילות בבוקר, רגישות בשדיים, עייפות בלתי מוסברת וכו' אבל יש נשים שירגישו ויש נשים שלא........ שיהיה לך בהצלה מכל הלב לימור

19/12/2001 | 15:06 | מאת: טלי

תודה לימור אבל הסיכויי נמוך מאוד.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית