כוריגון

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

18/12/2001 | 19:44 | מאת: שרון

שלום רב, מהן תופעות הלואי של כוריגון? האם אמורים להרגיש כמו בתחילת הריון (כאבי חזה, בחילות, עייפות) כייון שזהו הורמון ההריון? או שזה לא הכרחי? האם יש קשר בין התרופה לבין שלשולים שבוע לאחר מתן הזריקה? בתודה, שרון

לכוריגון, במינון שמקובל לגרימת ביוץ, אין כמעט תופעות לוואי, הוא ודאי שלא גורם "לסימני הריון" או שילשולים. למעשה תופעות הלוואי בעקבות מתן כוריגון נובעות למעשה מהביוץ.

19/12/2001 | 19:40 | מאת: סוכריה

שרון, יכול להיות שאלה לא תופעות ידועות של כוריגון, אבל הנה, אנחנו כבר שתיים שסובלות מאותן תופעות...

20/12/2001 | 10:45 | מאת: מילי

שלוש

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית