שלבי הפריית מבחנה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

18/12/2001 | 19:12 | מאת: יפעת

מהם שלבי הפריית המבחנה השונים מרגע ההכנה להפרייה ועד לסופה?

השאלה שלך רחבה מדי עבור הפורום הנוכחי, אך יש ספרים בעברית שמתארים זאת בפרוט, ובדרך כלל תוכלי לקבל חוברת שמסכמת את הנושא בכל יחידת IVF.

18/12/2001 | 23:44 | מאת: מרב

"מבטלים" את המחזור של האישה ובונים אותו מחדש בצורה מלאכותית ע"י זריקות של הורמונים. כשיש ביוץ שואבים כמה שיותר ביציות מהאישה (ע"י ניתוח מאוד פשוט. 7 דקות ניתוח), ומפרים בזרע מהבעל. לאחר יומיים בדר"כ, לפעמים שלושה, מחזירים לרחם, או לשחלות (תלוי איזה טיפול את מקבלת), ומחכים.... בהצלחה!!!

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית