דימום שלא נפסק

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

18/12/2001 | 10:20 | מאת: רונל

שלום רב, מזה יומיים שאני לוקחת מטרודין 3 אמפולות ודקפפטיל 0.1 של חצי זריקה והחל דימום מאתמול שלא פוסק , את המחזור קיבלתי ב- 12.12 והסתיים ביום ראשון, האם הדימום ידרוש ממני להפסיק את הטיפול או שמה יפסק במשך הזמן והאם בכלל בריא להמשיך את הטיפול כשאני מדממת, אני הולכת עוד יותר רחוק ושואלת האם שאיבה של ביציות ניתן לבצע בזמן דימום למרות שלדעתי יש לי לפחות עוד 10 ימים לקחת זריקות על מנת להיות מוכנה לשאיבה. תודה רבה מראש

עם העליה ברמות האסטרדיול, בעקבות התגובה השחלתית למטרודין, רירית הרחם תבנה ותתעבה והדימום יפסק.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית