ערכי בטא

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

16/12/2001 | 21:23 | מאת: הודיה

ערב טוב פרופ' זיידמן. ווסת אחרון ב- 14.11 . טופלתי בפרגונל+ כוריגון+ שתי הזרעות ב- 28.11 וב- 29.11 . תשובת בטא מהיום- 1746 . האם יש צורך לחזור על בדיקת הבטא כדי לראות הכפלה ואם כן מתי? האם ערך הבטא מתאים לתאריכים הנ"ל? האם יש צורך בביצוע בדיקה נוספת ( כמו אולטראסאונד) כדי לאשר את ההריון? אודה לך על תשובתך היות והרופא שלי לא נמצא כעת בארץ. תודה רבה, הודיה.

בשלב זה מומלץ כבר לשקול ביצוע בדיקת אולטראסאונד.

17/12/2001 | 04:08 | מאת: הודיה

פרופ' זיידמן שלום. קודם כל תודה על התשובה לגבי הבדיקות הנוספות, מה לגבי שאר השאלות? תודה וסליחה, הודיה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית