כאבים בחזה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

16/12/2001 | 06:54 | מאת: רחל

פרופ' זיידמן שלום רב וברוך שובך, אנו מנסים יותר משנה להכנס להריון. בדיקת זרע תקינה ואצלי אובחנו שחלות פוליציסטיות, למרות שבמעקבי זקיקים גם ללא טיפול כלשהו תמיד נצפה זקיק מוביל בגודל 19-18 מ"מ. מה שמטריד אותי הוא שלא מוכרת לי התחושה, עליה מספרות בנות כה רבות, של גודש /רגישות/כבדות בשדיים בזמן ביוץ או לפני קבלת הוסת. גם לאחר טיפולים באיקקלומין ואפילו כוריגון (בהם לפי התגובה קרוב לודאי שבייצתי) לא הרגשתי כלום בחזה לפני קבלת הוסת! האם עובדה זו מעידה על פעילות הורמונליות לא תקינה? אני מאד מוטרדת. אודה על תשובתך, רחל.

16/12/2001 | 12:24 | מאת: דנה

היי לך כל אישה מגיבה אחרת. גם לי לא היו כאבים בחזה למרות שהריתי. שיהיה בהצלחה

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית