טיפול לאחר החזרת עוברים-מחר ההחזרה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

24/09/2001 | 22:55 | מאת: אביבית ואריאל

אנו לאחר הפרייה שנייה. בראשונה שאבו 12 ביציות מתוכם 5 הופרו במיקרומניפולצייה. עכשיו שאבו 7 ביציות מתוכם 3 הופרו באותה שיטה. צילום רחם תקין. הורמונלית תקין. עובי רירית 13. מהו הטיפול הטוב ביותר על מנת להצליח הפעם בקליטה ובהשרשה מעבר לנרות פרוגרסטרון??? האם קיים תרופה או הורמון נוסף שיביא אותנו למקסימום סיכויי לקליטה???? זריקות? מחר בבוקר תהייה החזרת עוברים.

אין פתרון קסם לסיכויי ההשרשה המוגבלים בכל טיפול, ואם הייתה תרופה או הורמון (מעבר לפרוגסטרון) שהיו מבטיחים השרשה, הרופאים שלכם לא היו שומרים זאת בסוד ממכם. החזרה של 3 עוברים זו התחלה טובה. בהצלחה!

25/09/2001 | 07:38 | מאת: לימור

שלום לכם, קודם כל בהצלחה. גם אני עוברת I.V.F ומקבלת לתמיכה שלושה ימים לפני ההחזרה וכל משך ההחזרה עד לתשובת הבטא - נרות אוטרוגסטן, 9 ליום. עובי הרירית שלך נפלאה. אני בכל החזרה מתחילה בעובי רירית 8 מ"מ וכבר הריתי 4 פעמים. בהפריות הקודמות שעשיתי לפני כמה שנים אחרי ההחזרה קיבלתי זריקות גסטון, היום הנרות הן תחליף נהדר מפני שהם עושות אותה פעולה בלי כאב. שוב בהצלחה רבה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית