כדורי ארגסט

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

12/12/2001 | 22:40 | מאת: אסתר

כיצד פועלים כדורי הארגסט? אני מקבלת ווסת כל 30 - 60 יום, ולעיתים נותן לי הרופא כדורי ארגסט. כרגע אני לאחר כשלון הפריה שבוצעה ב - 19/10, (קיבלתי ב -10 / 28 ) מאז לא קיבלתי (ז"א יש לי איחור של שבועיים). כרגע אני מאוד מתלבטת האם לקחת שוב את כדורי הארגסט, או לחכות עוד קצת. האם הווסת יכולה להופיע תוך כדי לקיחת הכדורים, או רק לאחר כמה ימים מסיום לקיחתם? ראוי לציין: א. ערכתי בדיקת הריון - שלילית ב. לאחר ההפריה לקחתי כדורי אסטרופם. המון תודות, וסליחה על השאלה הארוכה.

13/12/2001 | 22:51 | מאת: קורל

גם אני אחרי הפריה לא מקבלת את המחזור. האם לקחת את הדקפפטיל? הרופא אמר לי שיכול להיות שזה בגלל הדקפפטיל. גם אני לוקחת ארגסט בכדי לקבל מחזור.

14/12/2001 | 20:01 | מאת: ד"ר מיכה באום

יש לבצע על קול לעובי רירית הרחם ולקחת רמות E2 LH FSH על מנת לודא שאת אכן תחת דיכוי הדקהפפטיל .באם נמצאים תחת דיכוי כדורי הארגסט על פי רוב לא יועילו . בהצלחה

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית