הכצעקתה?

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

12/12/2001 | 21:50 | מאת: דנה

שלום רב, הרופא של זוג חברים שלי סיפר להם שאם נותנים כוריגון אחרי שכבר החל ביוץ טבעי אז הכוריגון פוגע בבביוץ. לי זה נשמע לא הגיוני כיוון שהפרוטוקול שלי כולל לעיתים 3 ימים של כוריגון (כך שהזריקה השנייה והשלישית ניתנות כבר לאחר שהחל תהליך ביוצי). האמנם?

14/12/2001 | 19:58 | מאת: דר' בועז ווייס

כוריגון ניתן על מנת להבטיח קיומו של ביוץ .במקרים בהם החל הביוץ הכוריגון מחזק את התהליך .לא אחת נהוג להוסיף כוריגון במהלך הביוץ ולאחריו כתמיכה לגופיף הצהוב .

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית