ספקולציות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

11/12/2001 | 10:37 | מאת: שפרה

שלום רב, 5-6 ימים לאחר מועד הביוץ המשוער (טיפולי IUI) הופיעו כאבים בשתי השחלות. הכאבים נסבלים ואני עם היד על הדופק לגבי הצורך בבדיקות נוספות. ברצוני לדעת האם יתכן כי בשלב כה מוקדם החמרה בהיפר היא תוצאה של הריון? (נאמר לי כי הריון יחריף את גרוי היתר שהיה לי עוד קודם לביוץ אבל אני מניחה שבשלב זה, גם אם יש הריון, ערכי הבטא אמורים להיות נמוכים מכדי להשפיע). תודה על תשובתך, שפרה

11/12/2001 | 14:52 | מאת: ד"ר מיכה באום

בשלב כזה רק מתחילה ההשרשה וזהו שלב בו אנו רואים גם הארעות של היפרסטימולציות . בשלב זה קשה לנבא אם הרית וזו הסיבה להחמרה . בהצלחה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית