ביוץ והריון

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

24/09/2001 | 13:44 | מאת: אור

שלום רב שאלתי היא כזאת ב - 30.8 הייתי צריכה לקבל מחזור אך הוא איחר לי ב-7 ימים והגיע ב- 5.9 , המחזור שלי מאחר מידי חודש אפילו ב- 4 ימים אבל הוא מגיע כל חודש. אני הולכת כל חצי שנה לבדיקה אצל רופא נשים אך הכל בסדר. אני מנסה זה החודש השני להכנס להריון וקניתי ערכה לביוץ , כאשר עשיתי את הבדיקה היו 2 סימנים כחולים ביום ה-15 , דבר שמודיע שהביוץ עומד להתקיים. יום לפני כן קיימתי יחסים וגם באותו יום של הבדיקה האם יש סכוי להריון או שהייתי צריכה לקיים עוד ימים , פשוט אומרים שכל יום זה לא טוב. מדדתי גם כל יום חום היה לי בין 36.4 לבין 36.5 היום אני בדיוק שבוע לפני המחזור והיה לי 36.8 זה אומר משהו, אני גם מרגישה כבר מעכשיו תופעות כמו של מחזור, ובמיוחד כאבי בטן. הייתי רוצה לקבל תשובה ולדעת האם לדעתך פעלתי בסדר ויש סכוי להריון או שהייתי צריכה להמשיך לקיים יחסים.

אני דווקא ממליץ לקיים יחסים יומיום ב- 3-5 ימים סביב הביוץ, אלא אם ידוע על בעיית זרע. זיהוי מדויק של הביוץ הוא בהחלט צעד ראשוני חשוב ונכון על מנת להרות. מדידת חום מדויקת ובעלת ערך רק אצל חלק לא גדול מהנשים. אם לא תצליחי להרות תוך מספר חודשים כדאי להתייעץ עם מומחה בתחום.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית