בעיות פיריון

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

06/12/2001 | 19:55 | מאת: מרב

יש לי בעיות פיריון ואני עוברת הפריות מבחנה. ראיתי שמישהי שאלה אותך לגבי משקל הגוף, ואמרת שזה משפיע. גם אני מאוד רזה (גובה 173 ס"מ, משקל בערך 52 ק"ג). הבעיה היא שאני לא מצליחה להשמין (ניסיתי ללא הצלחה). כנראה שזה מבנה הגוף שלי. יכול להיות שבכל זאת זה מה שמפריע לי להרות? הרופא לא אמר לי שזה יכול להוות בעיה. מה אתה אומר?

06/12/2001 | 20:56 | מאת: אוסנת

אם את עוברת טיפולי פוריות ואת מקבלת זריקות הורמונים מנסיון אני אומרת לך שאת תעלי במשקל, כי זה ממש פותח את התיאבון, אני זוכרת כשקיבלתי את הזריקות הייתי פותחת את ארון האוכל ומכניסה כל דבר לפה, כדי להימנע מזה עלייך להיות במשמעת עצמית גבוהה כי זכרי - להשמין אפשר בקלות אבל להרזות קשה מאוד, תשמרי על עצמך רזה ויפה בהצלחה רבה בטיפולים ואני מאחלת לך ולכל הזוגות שתזכו לחבוק הרבה הרבה ילדים

07/12/2001 | 00:59 | מאת: מרב

אסנת, אולי תתפלאי, אבל גם זריקות ההורמונים לא גורמות לי להשמנה. יש לי ילד מהפריית מבחנה חמישית, ועברתי עוד שלוש לילד נוסף ללא הצלחה. כך שעברתי בסה"כ 8 הפריות מבחנה ונשארתי דקיקה. גם הריון לא עוזר. עליתי 20 ק"ג ושבועיים לאחר הלידה הייתי 22 ק"ג פחות... את צודקת שהזריקות מפתחות תאבון, ואני אוכלת יותר - ולא משמינה.

07/12/2001 | 23:44 | מאת: ד"ר מיכה באום

אכן גם אצלך ה-BMI נמוך מהרצוי ויכול להוות אחת מהסיבות המפריעות לך להרות. פני לדיאטנית לדיאטת השמנה .זה פשוט נפלא .

14/06/2002 | 16:08 | מאת: יעל

גם אני רזה, יחסית. אני אוכלת הכל. שאלתי רופאים וכן את האחיות במרפאה פיריון, המליצו לי לעלות מעט במשקל, אבל לפי מה שהבנתי שזה לא בהכרח פוגע בסיכוים להרות. שיהיה לך בהצלחה, ותשתדלי לא לחשוב יותר מידי, כי הלחץ גרוע יותר ממשקל הגוף. נ.ב פגשתי בנות ממש רזות במרפאה, ואפילו סתם ביום יום ויש להן ילדים.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית