מחזור

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

06/12/2001 | 03:57 | מאת: מיכל

לדר. שלום רב אני לוקחת גלולות למניעת הריון מזה שלוש שנים, ללא שום סיבוכים או הפרעות והמחזור תקין לגמרי. החודש הדימום היה די דליל וחלש. שאלתי היא: מה יכול לגרום לכך? האם יש מקום לדאגה,וצריך לרוץ מיד לרופא כדי לבדוק את הנושא? האם הסיבה לכך יכולה להיות עקב זיהום ואגינאלי כלשהוא (חיידקי,פיטריתי) שאינו מראה תסמינים כלשהם? אודה לך מאד אם תענה על שאלתי ותייעץ לי בהקדם האפשרי.

07/12/2001 | 23:30 | מאת: ד"ר מיכה באום

אם רק מחזור זה הוא יוצא דופן אין לייחס לכך חשיבות יתרה אם התופעה תחזור על עצמה היא דורשת ברור מקיף .שינויים הורמונלים סביבתיים ואחרים יכולים לגרום בין השאר לשוני זה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית