מועד הזרעה-דחוף בבקשה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

05/12/2001 | 15:49 | מאת: גולו

שלום רב הריני מטופלת בפרגונל. ביום ה- 14 מהמחזור הנתונים היו כדלקמן: זקיקים: 14,15,16,17, רירית 7.2, E2=715, LH=2.6 ביום ה- 15 למחזור (היום): זקיקים: 13,13,15,16, רירית 8, E2=911, LH=2.5 , PROG=4.5 מחר - ה-16 למחזור אני אמורה לקבל כוריגון 5000. מחרתיים - הזרעה בבוקר. 1. האם הזקיקים לא קטנים מידי? ומדוע הם קטנו מאתמול להיום? 2. אם ה- LH לא עלה, כיצד קובעים כי יש לתת כוריגון? 3. האם ה- PROG לא גבוהה מידי (4.5) ומה משמעות ערכו בשלב זה (היום ה- 15 למחזור)? 4. האם מועד ההזרעה לא מוקדם מידי (כ- 17 שעות אחרי זריקת הכוריגון) שהרי ביוץ מתרחש כ- 35 שעות אחרי מתן הכוריגון? בכל אופן, אני קצת מודאגת שלא לפספס את מועד הביוץ ושמה תזמון הביוץ וההזרעה נעשים לא במצב האופטימלי אלא לפי הנוחות של המרכז הרפואי בו אני מטופלת (יום שישי בבוקר).האם כדי לעשות הזרעה באופן פרטי? אודה לתשובתך המהירה. גולו

07/12/2001 | 23:21 | מאת: ד"ר מיכה באום

אנו מתקשים להשיב למקרים כל-כך אינדיוידואלים וממליצים בחום לסמוך על שיקולי הרופא המטפל . בהצלחה .

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית