סיכויים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

04/12/2001 | 21:31 | מאת: KORAL

בעייתי.תגובה שחלתית ירודה [3 זקיקים שהגיעו לגודל שאיבה והופרו] עברתי הפריה ללא הצלחה. בהפסקה בין טיפול אחד לשני נקלט הריון שלא התפתח ונפל לבד. על סמך נתונים אלו נאמר לי שמאפיין אשה מבוגרת שמאגר הבציות מועט ולא תקין. למרות FSH תקין[4.4]. מבדיקה שעשיתי עם המעבדה התברר ש3 העוברים שנוצרו קיבלו דירוג גבוה A. האם נתון זה יכול להרגיע מבחינת הסיכויים לבאות???? אודה על תשובתך.

05/12/2001 | 01:46 | מאת: פרופ' דניאל זיידמן

עצם העובדה שהרית מהווה גורם מאד מעודד, למרות שלצערי תגובה שחלתית ירודה קשורה בדרך כלל גם בשיעור גבוה יותר של הפלות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית