האם צבע מזיק?

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

04/12/2001 | 15:21 | מאת: דלית

שלום. נקלטתי להריון אחרי הפרייה (בשבוע השלישי להריון) ורציתי לדעת האם זה לא מזיק לצבוע את השיער(צבע הכולל חמצן 6%)? ועוד שאלה כללית האם אפשר מידי פעם לשתמש בסוכרזית ומוצרים דייאטים למינהם המכילים ממתיקים מלכותיים(כדי לשמור על משקל)?

מומלץ לדחות את צביעת השיער עד לסוף השליש הראשון של ההריון. לא מומלץ להשתמש בממתיקים ומוצרים דיאטטים במהלך ההריון, מאחר ולא ברור בחלק מהמקרים מה ההשפעה של החומרים הללו (בייחוד לאחר שעברו פירוק בגופך) על העובר המתפתח.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית