ביוץ ומחזור

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

03/12/2001 | 13:49 | מאת: הילה

המחזור שלי לא סדיר ישנם חודשים שהוא כל--26 או 24 ימים ויש שהוא כל 21-23 יום משתנה ... אני מנסה להיכנס להריון מזה 6 חודשים ללא הצלחה. הבעיה היא שאני לא יודעת מתי הביוץ שלי והאם לקים יחסים החל מהיום השביעי לאחר קבלת המחזור ?? או האם עליי לפנות לגניקלוג או שזה עדיין מוקדם? היתה לי בעיה בעבר שגילו אצלי ציסטה בשחלה שנעלמה עם גלולות אם זה יכול לגרום לחוסר פוריות ? זה מדאיג אותי והמחשבות הרעות צפות באופן טבעי . בתודה מראש!!

03/12/2001 | 13:59 | מאת: נטלי

ממליצה לך בחום להיעזר בשיטה של מדידות חום השחר. שיטה זולה ודי מדויקת. תעשי חיפוש לפי "חום השחר". היו כבר מספר פעמים פירוטים לגבי ביצוע השיטה. ציסטות אינן גורמות בד"כ לפגיעה בפוריות. אל דאגה!

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית