חצוצרות והשפעתם

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

02/12/2001 | 21:21 | מאת: שלי

אנחנו אחרי טיפול רביעי (שאיבה+החזרה) ואחרי שתי החזרות מוקפאים. כל ששת הנסיונות לא הצליחו. הבעיה היא בעיה מכנית. חצוצרה אחת הוצאה והאחרת סתומה ואובחנה כ "סקטוספלינג". חוץ מהבעיה של החצוצרות לא הובחנה שום בעיה. העוברים שלנו טובים מאד. כמו כן עברתי היסטרוסקופיה והבדיקה היתה טובה. האם יכול להיות שהחצוצרה הפגומה גורמת לכך שהעוברים לא נקלטים, שהרי על פניו הכל נראה תקין. ברצוני לציין גם שלפני שהתחלנו בטיפולים נכנסתי להריון פעמיים באופן ספונטני.(אף הריון לא החזיק יותר משמנה שבועות). גילי הוא 26.

03/12/2001 | 09:42 | מאת: רונל

היי שלי, מה שלומך אני קוראת את השאלה שלך ואני המומה מזה שאני ואת עברנו את אותה ההיסטוריה בדיוק מילה במילה אפילו מס' טיפולי ההפרייה זהים וגם הגיל איפה את מטופלת? האם ממרכז הארץ? ביי ושיהיה לשנינו המון בהצלחה

05/12/2001 | 21:52 | מאת: שלי

ערב טוב, רונל! אני מטופלת בבי"ח תל השומר באיזה בי"ח את מטופלת? מה אומרים הרופאים לגבי העובדה שגם לאחר מספר רב של טיפולים, בבעיה "מכנית" כמו שלנו, העוברים לא נקלטים?

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית